Теплогенератори для зерносушарок

Теплогенератор (далі ТПГ) для зерносушарки дозволить перейти Вашому виробництву на дешевий вид палива, що колосально скоротить витрати. А вартість самого ТПГ окупиться вже після другого робочого сезону.

Компанія Агротепло груп виробляє теплогенератори під ТМ GRОNO, які дозволяють підключитися до зерносушарок будь-якого типу та виробника. Дані теплогенератори працюють за принципом одержання гарячого повітря шляхом спалювання різних видів твердого палива. Конструктивно теплогенератор ТМ GRОNO для зерносушарок складається з камери згоряння, теплообмінника, запатентованого пальника, вентилятора та бункера зі шнеком для подачі палива. ТПГ ТМ GRОNO працюють на будь-якому твердому паливі фракцією від 5 мм до 45 мм.

У конструкції пристрою використовується запатентований цільнолитий круглий пальник, який виплавлений з хрому та молібдену. Вона ефективно спалює такі види гранульованого твердого палива як:

Паливні гранули (пелети) – виготовляються з відходів лісопильного, деревообробного чи сільськогосподарського виробництва;
Тріска – відходи від лісопильного виробництва;
Лушпиння масляних рослин;
Інші сільгосп відходи;
Дрова, Солома;
Вугілля – горішок.

При цьому в атмосферу немає виділення шкідливих речовин, а коефіцієнт згоряння перерахованого палива досягає 91%. Теплогенератори для зерносушарок гарантують економію палива до 30% і 85% ККД самого ТПГ, яка досягається завдяки 3-му проходу полум’я та заслінку димоходу.

Конструктивне рішення

    • Процес горіння контролює електронний щит керування. Все здійснюється в автоматичному режимі, відповідно до заданих температурних параметрів. Також цей електронний щит захистить систему від збоїв.
      Для корпусу ТПГ та теплообмінника ми використовуємо високоміцну сталь марок Р265-355Gh, зону горіння виготовляють з нержавіючої сталі марки 310S.
      У топковій зоні не відбувається прямого дотику корпусу та палива/золи, що горить. Цим досягається довговічність корпусу ТПГ.
      Ізоляція корпусу теплогенератора скловолокном запобігає тепловтратам.
      Камера згоряння заливається жароміцним бетоном, а листи обшивки корпусу ізолюють всі частини тепло-генератора, що нагріваються, і елементи теплоізоляції від зовнішнього середовища.

      ТПГ ТМ GRОNO знайшли своє застосування не лише як теплогенератори для зерносушіння в Україні, але також використовуються для повітряного опалення, вентиляції промислових, торгових, складських та побутових приміщень, а також мають широке застосування у сільському господарстві.

      Основні сфери застосування:

      Підключення до зерносушарок будь-якого типу та виробника;
      Опалення тваринницьких комплексів;
      Обігрів теплиць;
      Підключення до різних сушильних цехів;
      Обігрів різних приміщень з будь-яким цільовим призначенням.

      Купити ТПГ для зерносушарок ТМ GRОNO коштує оскільки це:

      Швидке повернення вкладених коштів – Окупається через два робочі сезони
      Надійність – Виготовляються із жаростійкої котлової та нержавіючої сталі.
      Автономність – повністю автоматизований процес роботи, не потрібно залучати додатковий персонал.
      2 роки безумовної гарантії на теплогенератори ТМ GRОNO.

      Ціна на теплогенератор для зерносушарок залежить від низки факторів, тому точну суму Вам повідомить менеджер. Щоб купити теплогенератор для зерносушилок, телефонуйте за контактними номерами сайту компанії Агротепло груп