Теплогенератори для теплиць

Теплогенератори для теплиць

Компанія Агротепло груп виробляє теплогенератори (далі ТПГ) під ТМ GRОNO, призначені для отримання гарячого повітря в процесі спалювання твердого палива. Конструктивно теплогенератор складається з камери згоряння, теплообмінника, запатентованого пальника, вентилятора та бункера зі шнеком для подачі палива.

Тут ви можете купити теплогенератор в Україні ТМ GRОNO. Їхньою перевагою є те, що вони працюють на будь-якому твердому паливі фракцією від 5 мм до 35 мм.

Газові теплогенератори для теплиць

Будь-який вид гранульованого твердого палива продуктивно спалює запатентований цільнолитий круглий пальник, виконаний зі сплаву хрому та молібдену. При цьому немає виділення в атмосферу ніяких токсичних речовин, а коефіцієнт згоряння палива досягає 91%.

Теплогенератор ТМ GRОNO для теплиць як паливо використовує:

  • Паливні гранули (пелети) – виготовляються з відходів лісопильного, деревообробного чи сільськогосподарського виробництва;
  • Тріска – відходи від лісопильного виробництва;
    Лушпиння масляних рослин;
    Інші сільгосп відходи;
    Вугілля – горішок.

Це пристрій з малими витратами на паливо і невибагливий щодо технічного обслуговування. Потрійний прохід полум’я та заслінка димоходу дозволяє досягти економії палива до 30% та 85% КДП самого ТПГ.

Особливості конструкції теплогенератора для теплиць ТМ GRОNO

Електронний щит управління контролює весь процес горіння в автоматичному режимі, відповідно до заданих температурних параметрів і захищає систему від будь-яких збоїв. Це підвищує безпеку та звільняє від необхідності мати спеціаліста для управління ТПГ.

Корпус самого ТПГ та теплообмінника виконані з високоміцної пічної сталі марок Р265-355Gh. У топковій зоні конструкції не відбувається прямого зіткнення корпусу із золою та горючим паливом. Завдяки такому рішенню підвищується довговічність корпусу теплогенератора. З метою уникнення тепло втрат:

1. Весь корпус ТПГ ізольований скловолокном;

2. камера згоряння залита жароміцним бетоном;

3. Корпус ТПГ обшитий листами, які надійно ізолюють від зовнішнього середовища всі частини тепло-генератора, що нагріваються, і елементи теплоізоляції.

Купити тпг для теплиць варто завдяки відмінним показникам економічності та конструктивним рішенням, спрямованим на продуктивність, безпеку та довговічність обладнання.

ТПГ ТМ GRОNO застосовуються не тільки для повітряного опалення та вентиляції торгових, промислових, складських або побутових приміщень. Вони також широко поширені у сільському господарстві.

Основні сфери застосування:

  • Підключення до зерносушарок будь-якого типу та виробника;
    Опалення тваринницьких комплексів;
    Обігрів теплиць;
    Підключення до різних сушильних цехів;
    Обігрів різних приміщень з будь-яким цільовим призначенням.

Теплогенератори ТМ GRОNO це:

  • Швидке повернення вкладених коштів – окупається через два робочі сезони;
    Надійність – виготовляються із жаростійкої котлової сталі;
    Автономність – повністю автоматизований процес роботи, не потрібно залучати додатковий персонал;
    2 роки безумовної гарантії на теплогенератори ТМ GRОNO.

Купити теплогенератор для теплиць в Україні онлайн від ТМ GRОNO ви можете на сайті компанії Агротепло груп. На теплогенератор для теплиць ціна залежить від моделі, потужності, можливої зони обслуговування та низки інших факторів. Щоб дізнатися точну вартість, дзвоніть.