Теплогенератори для пташників

Теплогенератори для пташників

Для вирощування птиці необхідно створити максимально сприятливий мікроклімат пташника. Це як рівня вологості, і температури. Теплогенератор для птахоферми (Україна) повинен мати певну потужність, але в цей же час бути економним для виробництва.

Агротепло груп виготовляє теплогенератори ТМ GRОNO для пташників, які забезпечать необхідні умови та допоможуть Вам заощадити. Принцип їхньої роботи заснований на одержанні гарячого повітря шляхом спалювання твердого палива фракцією 5-35 мм. Конструкція теплогенератора досить проста, він складається з: камери згоряння, теплообмінника, запатентованого пальника, вентилятора та бункера зі шнеком для подачі палива. Даний теплогенератор для пташників не вибагливий в обслуговуванні, а якщо виникає необхідність його ремонту – то з цим процесом легко впоратися будь-який штатний механік.

Чому варто купити теплогенератори ТМ GRОNO для птахоферм

  • Економія досягається шляхом високоефективного спалювання твердого палива. Коефіцієнт спалювання становить 91%.
    При переробці палива у повітря не виділяються шкідливі речовини.
    Паливо доступне та дешеве. Це можуть бути паливні гранули (пелети), тріска, лушпиння масляних рослин, вугілля-горішок, інші с/г відходи.
    У конструкції використовується запатентований цільнолитий круглий пальник, міцність якого забезпечує склад його сплаву: хром та молібден.
    Купити теплогенератор для пташників варто для досягнення економії палива до 30% та досягнення 85% КДП самого ТПГ завдяки потрійному проходу полум’я та заслінці димаря.
    Весь процес робіт автоматизований та контролюється за допомогою електронного щита керування. У системі передбачено вбудований захист від збоїв.
    Довговічність корпусу теплогенератора для пташників досягається завдяки особливостям конструкції топкової зони. Тут немає прямого зіткнення корпусу з паливом і золою, що горить. Матеріал корпусу – високоміцна сталь марок Р295-355Gh.
    Конструкція ТПГ спрямована на максимальне запобігання тепловтратам.

Купити теплогенератор для пташників в Україні ТМ GRОNO можна не тільки для обігріву та вентиляції інкубаторів. Вони широко потрібні і в інших випадках:

  • Підключення до зерносушарок будь-якого типу та виробника;
    Опалення будь-яких тваринницьких комплексів;
    Обігрів теплиць;
    Підключення до різних сушильних цехів;
    Обігрів різних приміщень з будь-яким цільовим призначенням.

Якщо ви вирішуєте придбати теплогенератор для пташників в інтернет-магазині Агротепло груп від ТМ GRОNO, то гарантовано отримуєте:

    • Швидке повернення вкладених коштів – на даний теплогенератор для птахоферм окупається через два робочі сезони.
      Надійність – виготовляються із жаростійкої котлової сталі.
      Автономність – це повністю автоматизований процес роботи, не потрібно залучати додатковий персонал.
      2 роки безумовної гарантії від ТМ Grono. У разі виникнення несправності ми здійснимо безкоштовний ремонт або поміняємо пристрій на новий.

Купити теплогенератор для пташників онлайн ви можете на нашому сайті. Для цього просто зателефонуйте.

Медіа