Розподілювачі для елеваторів

Распределители для элеваторов

Компанія Агротепло груп постачає розподільники ТМ UCELSILO, які виконані з оцинкованої сталі та конструктивно можуть монтуватися до будь-якої системи транспортування. Для вашого виробництва можна вибрати елеваторні розподільники ucelsilo з 2-х, 3-х, 4-х, 5-ти або 9-ти лінійним розподільником.

Наша продукція вже встигла зарекомендувати себе на світовому ринку завдяки відповідності високим стандартам якості ISO, CE, УкрСЕПРО.

Конструкції ТМ UCELSILO дозволяють розділяти або перенаправляти продукцію (зерно) у будь-яку точку елеватора. Купити розподільники для елеваторів можна як об’ємні дозатори для застосування в різноманітних технологічних лініях. Вони знайшли широке застосування у більшості переробних та виробничих галузях. Найчастіше їх використовують у зернопереробній та борошномельній промисловостях при транспортуванні та сепарації продуктів.

Конструктивна особливість елеваторного розподільника ТМ UCELSILO унеможливлює блокування потоку продукції. Для виробництва ми використовуємо високоякісну оцинкована сталь, а на ваше бажання, можливе фарбування виробу. Обладнання зовсім не вимогливе у технічному обслуговуванні.

Робіть правильний вибір у бік якості ТМ UCELSILO.